Prezentacija programa mentorstva na portalu Naučna mreža - studenti

Datum:
08/06/2021
https://zoom.us/meeting/register/tJIof-utpjspH9MIZpGhFwdBfahIyi1AYpgP
Radionica za studente na Univerzitetu Crne Gore

 

Radionica za studente na Univerzitetu Crne Gore

“Prezentacija programa mentorstva na portalu Naučna mreža" 

Vrijeme : 8. jun 2021. (13:00h – 15:00h)

Link za registraciju:
https://zoom.us/meeting/register/tJIof-utpjspH9MIZpGhFwdBfahIyi1AYpgP 

 

Projekat „Promocija kulture inovacija i podrška saradnji između aktera u oblasti istraživanja, obrazovanja i inovacija (INO NET)”, koji su-finansiraju Evropska unija i Vlada Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, nauke, kulture i sporta, organizuje radionicu “Prezentacija programa mentorstva na portalu Naučna mreža".

Cilj radionice je edukacija profesora, naučnika i studenata, kao budućih korisnika programa mentorstva na portalu Naučna mreža, kako da efikasno koriste nove sadržaje. Konsultanti na projektu predstaviće nove sadržaje na portalu Naučna mreža, posebno program mentorstva, koji ima za cilj da omogući administriranje praktične studentske nastave putem ovog portala.

Pozivamo studente na Univerzitetu Crne Gore da prisustvuju radionici, kako bi se upoznali sa alatima na portalu za jednostavnije i transparentnije sprovođenje praktične studentske nastave: registraciju studenata na portalu, prijavljivanje za praktičan rad na projektima u okviru programa mentorstva, implementaciju i evaluaciju programa.

Radionica će se održati u utorak, 8. juna 2021.godine, sa početkom u  13:00h časova, putem Zoom aplikacije, link za registraciju je:

https://zoom.us/meeting/register/tJIof-utpjspH9MIZpGhFwdBfahIyi1AYpgP 

Na stranici se traži da unesete nekoliko osnovnih podataka i nakon toga, klikom na opciju "register" uključićete se na radionicu. Ukoliko se registrujete prije početka radionice, dobićete link za radionicu na Vašu email adresu, koju ste unijeli na stranici za registraciju. Klikom na ovaj link, uključićete se na radionicu.

Predvidjeno je da radionica traje dva sata. U prvom satu će se prezentovati novi sadržaji, dok je drugi sat predviđen za postavljanje pitanja učesnika i savjete studentima koji žele  odmah da se registruju.

Za sve dodatne informacije i pitanja budite slobodni da kontaktirate projektnu kancelariju INO NET putem broja telefona +382 20 510 063, odnosno elektronske pošte s.stupar@idi.ie, svakim radnim danom od 08.00 do 15.00 časova.